# **OSU's Graduate Classics Colloquium Schedule Proposal**

Friday, Feb 26th, 2021

## **10-11:00** -> 2 papers (60 Minutes)

- 1. **Danielle Vander Horst** (Duke University): Seeing Faces: Bodily techne and perceptions of the self through Romano-British Face Pots
- 2. **Matt Naylor** (University of British Columbia): Common Sense and the 'Being-Built' Environment: The Impact of Construction on Lived Experience in the City of Rome

**11:00-11:15** [15 Minute Break]

## **11:15-12:15** -> 2 papers (60 minutes)

- 1. **Jaymie Orchard** (University of Western Ontario): Sense, Perception, and the Reader of Xenophon's Symposium
- 2. Figen Geerts (New York University): Touching Asclepius, Feeling Cured.

[Break for lunch: 12:15-1]

## **1:00-2:00** -> 2 papers (60 minutes)

- 1. **Cristalle Watson** (University of British Columbia): Medea's Mirror: ὄμμα and the Reflective Gaze in Euripides' *Medea*
- Simone Mollard (McMaster University): Cloak of Shame: Light imagery in Ovid's Rape of Lucretia

**2:15-2:30** [15 minute break]

#### 2:30-3:30 -> 2 papers (60 minutes)

- 1. **Joshua Benjamins** (University of California, Berkeley): Suffering, Spectacle, Disgust: Reframing Manliness in Augustine's *De urbis excidio*
- 2. Camilla Basille (University of Virginia): The feast of Pharsalus. Fastidium and horror in Lucan's De Bello Civili VII. 825-46

**3:30-3:45** [15 minute break]

**3:45 pm** -> Keynote Speaker, Brooke Holmes